Tervetuloa Uustilan sivuille! Välkommen till Uustilas sidor!

Uustilan kennel kasvattaa borderterriereitä. Uustilan ensimmäinen pentue syntyi 20.9.2014!

Uustilan kennel föder upp borderterrier. Första kullen föddes 20.9.2014!


30.4.2010

Paljon on tapahtunut / Mycket har hänt

Ihan ensimmäinen ja suurin tapahtuma meidän perheelle on että pikku poika syntyi 10.4. Tämä pikku hurmuri on laittanut täällä meillä elämän ihan eri päiväjärjestykseen mitä aikasemmin ja koirat eivät just nytten ehdi saada yhtä paljon huomiota kun ennen mutta kun saadaan uudet rutiinit päälle niin sit taas koiratkin saa alkaa harrastamaan :)

Toscaa ollaan käytetty eläinlääkärillä ja jalasta ei löytynyt mitään kipua eikä muutakaan ns. vikaa. Eläinlääkäri epäili että saattaa olla jännerasitus ja määräsi lisää hihnalenkeilyä eikä ollenkaan irti olemista muuta kun tarhassa... Näillä neuvoilla mennään taas muutama viikko ja sit katsellaan tilannetta uudestaan. Tosca kyllä on eri mieltä ja juoksis minkä jaloista pääsis jos vaan sais.

Wilda on käynyt kasvattajan kanssa silmäpeilauksessa ja lonka-, polvi ja kyynärtarkastuksessa. Virallisia tuloksia odotellaan.

Ja kohta sit alkaa näyttely kausi :) Wilda lähtee ryhmänäyttelyyn 15.5. ja Wilda sekä Tosca on ilmoitettu Rovaniemen KV näyttelyyn 19.6. Toscaa pitää tässä ruveta treenaamaan näyttelyä varten pikkihiljaa.

Det första och största som hänt vår familj är att vår son föddes 10.4. Det lilla charmtrollet har satt vårat liv i en ny dimension och just nu hinner inte hundarna få samma uppmärksamhet som innan. Men så fort vi hittat lite rutiner ska även hundarna få börja med sina "intressen" :)

Vi har varit med Tosca till veterinären men veterinären hittade ingen smärta eller annat fel på hennes ben. Misstänkte att det är en överansträngning i en sena och sa att mera lugna promenader i koppel gäller. Tosca som så gärna skulle vilja springa allt vad hon kan.

Wilda har varit med uppfödaren och undersökt höfter-, knän- och armbågar samt kollat ögonen. Vi väntar på de officiella resultaten.

Snart sätter utställningssäsongen igång. Wilda ska på utställning den 15.5. Och både Wilda och Tosca ska till Rovaniemi på utställning den 19.6. Snart är det dags att börja träna med Tosca så hon kan visa sig fint för domaren.

2 kommenttia:

  1. Suuren suuret onnittelut vauvelin syntymän johdosta!!!!Kyllä se elämä vain muuttuu aika lailla, kun vauva tulee taloon. Ja niin pitääkin.

    t. Heidi

    VastaaPoista
  2. kiitos Heidi! Joo elämä on muuttunut :) positiivisesti!

    VastaaPoista